TUC-kanavartaat

4 hlölle

Ainesosat

1 pkt LU TUC Original -keksejä
3 broilerin rintafilettä (500 g)
2 tl rypsiöljyä
1 rkl soijaa
2 valkosipulin kynttä
1 cm pala tuoretta inkivääriä
½ limen mehu

Viimeistelyyn:
2 rkl hoisinkastiketta
1 rkl viinietikkaa
2 rkl vettä
kevätsipulia tai ruohosipulia
Lisäksi: varrastikkuja

Valmistusohjeet

Leikkaa fileet kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää rypsiöljy ja soija. Raasta
sekaan valkosipuli ja inkivääri. Purista limemehu, sekoita ja anna
marinoitua vähintään puoli tuntia.

Paista kuutiot vartaissa 225-asteisessa uunissa grillivastuksilla 15
minuuttia, käännä vartaat kerran kesken paiston. Vartaat voi myös grillata.

Sekoita vartaiden jäähtyessä hoisinkastike, etikka ja vesi keskenään.
Murskaa TUC-keksit ja levitä ne ruokalautaselle. Sivele vartaat kauttaaltaan hoisinmarinadilla ja pyörittele sitten TUC-murussa. Koristele vartaat tarjoilua varten sipulisilpulla.