Puolukka-kookosjuustokakku

30 min + hyytyminen

6 annosta

Ainesosat

Pohja
6 kpl LU Digestive –keksiä
2 rkl fariinisokeria

Täyte
400 g kookosmaitoa
1 ¾ dl hyytelösokeria Multia
1 rkl vaniljasokeria
250 g Philadelphia-tuorejuustoa

Pinnalle
1 ½ dl laimeaa sokeritonta puolukkamehua
¾ dl hyytelösokeria
1 dl puolukoita

Valmistusohjeet

Rouhi keksit. Sekoita rouhe ja fariinisokeri ja jaa seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin.

Kuumenna kookosmaito, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kiehuvaksi, anna kiehua hiljaa kuplien minuutin ajan. Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi ja lisää vähän jäähtynyt kookosmaitoseos joukkoon koko ajan vatkaten.

Annostele seos murujen päälle pehmeästi valuttaen. Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kuumenna laimea puolukkamehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja keitä kunnes liemi on kirkasta.
Jäähdytä hetki. Jaa puolukat hyytyneiden jälkiruoka-annosten päälle ja lusikoi hyytelölientä jäisten puolukoiden päälle.