Voita 5000 €:n linnamatka!

Ota haaste vastaan: rakenna kaikkien aikojen fantastisin keksilinna ja voita 5000 €:n arvoinen matkalahjakortti. Lähetä kuva keksilinnastasi 31.7.2016 mennessä. Voittajan valitsee Mondelezin tuomaristo, jossa mukana myös kokki, ruokastailisti Meri-Tuuli Lindström. Palkintolahjakortilla voit toteuttaa toiveidesi linnamatkan tai jonkin muun unelmaloman.

Ekstramahdollisuus: Voita huvipuistorannekkeita valitsemaasi huvipuistoon (Linnanmäki, Tykkimäki, Särkänniemi ja PowerPark). Voit osallistua valituissa K-kaupoissa ja Tokmannin myymälöissä. Asioidessasi muissa kauppaketjuissa osallistuminen tapahtuu tällä sivustolla. Kampanja-aika myymälöissä 1.5.–24.6.2016 (K-kaupat ja Tokmannit) ja verkossa 1.5.–24.6.2016 (S-ryhmä) sekä 1.–31.7.2016 (Suomen Lähikauppa).

#Keksilinna suosituista Mondelez-kekseistä

Keksilinna on mielikuvitusta kutkuttava tapa tarjoilla keksejä. Myös kilpailua varten rakennettavan linnan voi tyylitellä oman maun mukaiseksi. Linnan tulee olla oikeasti syötävä ja rakennusaineina käytetään rakastettuja Mondelez-keksejä. Tuotteet näet alla.

Muista ottaa kilpailuilmoittautumista varten kuva rakentamastasi linnasta.

Osallistu nyt

Kaipaatko ideoita omaan Keksilinnaan?

Oletko ensi kertaa keksilinnahaasteen äärellä? Ei hätää, Mondelezin ohjeilla pääset hyvin alkuun. Esimerkiksi yksinkertaiseen, mutta varsin houkuttelevaan tornilinnaan tarvitaan vain 75 kpl Fanipaloja (muuriin), 26 kpl Domino-keksejä (torneihin) ja 1 TUC-keksi (laskusillaksi). Kartongista askarrellut katot viimeistelevät tornit.

Katso ohjeita

Ota bloggaajien vinkit käyttöön

Keksilinna-haasteessa on mukana joukko mielenkiintoisia ruoka-, leivonta- ja perheblogeja kuten kuten Marsispossu ja Peggyn pieni punainen keittiö. Bloggaajilta voi hakea ideoita, innoitusta ja myös käytännön vinkkejä linnan pystyttämiseen. Käy katsomassa suunnittelu-, aloitus- ja rakennusvaihekuvia, joita julkaistaan blogeissa touko- ja kesäkuun aikana. Entä kenen linna on hienoin?

Tutustu bloggaajiin

Osallistumislomake

Osallistu 1.5.–31.7.2016 – voita 5000 €:n matkalahjakortti

HUOM! Mondelez-tuomaristo hyväksyy kaikki osallistuvat linnakuvat ennen kuin ne ladataan Keksihyllyn omalle Instagram-tilille ja sieltä keksihylly.fi:n galleriaan #keksilinna ja edelleen sosiaalisessa mediassa kilpailun nimissä virallisesti jaettaviksi.

Keksilinna

Lataa kuva liitteenä

Huvipuistorannekkeiden arvonta

* Osallistuminen kilpailuun edellyttää näitä tietoja.

Valmistuskuvia ja valmiita luomuksia SoMessa

Muista myös jakaa kuvia rakentamastasi linnasta ja sen tekovaiheista tunnuksella #keksilinna omissa sosiaalisen median kanavissasi, Facebookissa ja Instagramissa. Mitä enemmän osallistujia, sitä enemmän ihania linnaideoita!

Löydät ideoita hashtägillä #keksilinna