Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi. Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta ”Evästeiden käytön periaatteet”. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.

agree
Etusivu Reseptikirja Mango-rahkajuustokakku
Takaisin
Tulosta
“Kastikkeen sijasta kakun voi koristella sitruunamelissalla tai pienillä mango- tai melonikuutioilla. ”

Mango-rahkajuustokakku

Kevät Pääsiäinen

Aika 40 min. Annos 10-12

Ainesosat

Pohja:
200 g LU Digestive-keksejä
75 g voita tai margariinia

Täyte:
2 prk (500 g) maitorahkaa
400 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
2 ½ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
3 rkl perunajauhoja
4 kananmunaa
1 tlk mangososetta

Kastike:
1 prk säilykemangoa
1 rkl vaniljasokeria

 

Valmistusohjeet

Murskaa keksit hienoksi jauhelmaksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Vuoraa irtopohjavuoka, halkaisija 22–24 cm, pohjan muotoon leikatulla leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Mittaa kaikki täytteen aineet kulhoon ja sekoita hyvin sekaisin esim. sähkövatkaimella. Kaada täyte pohjan päälle ja paista kakkua 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Jos pinta alkaa tummua, peitä kakku foliolla ja jatka paistamista. Jäähdytä kakku kokonaan vuoassaan. Kaada mangot kulhoon liemineen. Soseuta mangot sauvasekoittimella tasaiseksi, mausta vaniljasokerilla ja tarjoile kakku mangokasteikkeen kanssa

 

Kommentit

Reseptissä käytetty tuote

Lisää reseptejä

Katso kaikki